UBI Adminstratie en Advies is een administratiekantoor die meer doet dan de boekhouding bijhouden en de periodieke aangiftes verzorgen. Ik denk met u mee en help u uw cijfers te vertalen naar een actielijst.

Ik heb 18 jaar ervaring in het verzorgen van de financiële administratie voor startende ondernemers, ZZP’ers, MKB bedrijven en rechtspersonen. Ondernemers in o.a. de bouw, horeca, detailhandel, dienstverlening en wetenschappelijk onderzoek.

Mijn missie is om laagdrempelig te zijn en maatwerk te leveren. Daarnaast is het belangrijk om een harmonieuze samenwerking te hebben. Waarbij u met elke vraag bij mij kan komen en u duidelijk antwoorden zult krijgen.

U kunt bij mij terecht voor de complete administratie, de salarisadministratie of alleen een aangifte inkomstenbelasting. Het werk kan op locatie gedaan worden of u levert de totale administratie digitaal of hardcopy aan. U betaalt een vooraf afgesproken bedrag per uur. Ik hanteer ook een abonnementsvorm wat voordeliger is omdat u voor een vast bedrag per maand kunt profiteren van onze volledige dienstenpakket.

UBI Administratie & Advies staat 7 dagen per week 12 uur per dag voor u klaar. Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jubert J. Margarita